avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Permis de rezidenta permanenta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Permis de rezidenta permanenta

Buna ziua,sotului meu care este din afara UE si suntem casatoriti din 2010,i s-a acordat o carte de rezidenta valabila pentru 1 an in anul 2011.In 2012 i s-a acordat cartea de rezidenta pentru 5 ani care este inca valabila pana in septembrie 2017.Din 2014 am plecat din tara ,in Marea Britanie dar acum am vrea sa ne intoarcem si am vrea sa stim daca poate aplica pentru o carte de rezidenta permanenta sau pentru cetatenie.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:34, 12 Aprilie 2017

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere carte de identitate pentru cetatean ue casatorit cu cetatean roman Corvina Corvina Buna ziua, Sunt casatorita cu un cetatean britanic, de nationalitate englez. Persoana respectiva locuieste efectiv in Romania din anul 2010, si suntem ... (vezi toată discuția)
Drept de munca cochintu cochintu buna ziua.sant casatorit cu un cetatean strain care provine dintr-o tara terta nemembra UE si care poseda permis de sedere romanesc fiind rezident roman.doresc ... (vezi toată discuția)
Carte de rezidenta iu2llia iu2llia buna ziua. Am cateva intrebari legate de acordarea cartii de rezidenta.. In decembrie vreau sa ma casatoresc cu iubitul meu cetatean din bangladesh dar care ... (vezi toată discuția)