avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare masina pe același proprietar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare masina pe același proprietar

Bună, am rezidență în Spania și masina cumpărată acolo din 2011,acum vreau să o înmatriculez în România tot pe mine(pe talon și civ-ul spaniol apare numele meu și data dobândirii), am făcut La RAR civ romanesc certificatul de autenticitate și îți. Acum ca să o înscriu la impozit la primărie mi se cere contract de vânzare cumpărare, dar în acest caz nu are loc o vânzare cumpărare. Mi sa spus de la primărie ca dacă aduc contractul cu care am cumpărat masina acum 6 ani, ma vor impozita pe cei 6 ani în urmă, cum trebuie să îi explic doamnei sau ce act trebuie să aduc ca să o pt trece la impozit tot pe mine și sa o înmatriculez.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 22:05, 13 Aprilie 2017
Este necesar sa faceti dovada ca de la achzitionare vehicul ati achitat taxele si impozitele aferente unde ati locuit anterior cererii de inmatriculare in Romania
Ca sa inmatriculati autovehiculul in Romania trebuie sa o radiati din evidenta autoritatilor spaniole. Un autovehicul nu poate avea doua identitati, una spaniola si una romaneasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare la fisc a masinii inmatriculate in bulgaria Lulica Lulica Buna ziua Am si eu urmatoarea problema: in anul 2014 tatal meu a achizitionat de la o doamna din Romania un autoturism inmatriculat in Bulgaria. Doamna nu ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite david ioan david ioan Am mai ridicat odata aceasta problema dar acum lucrurile devin serioase.Sunt domiciliat in Romania si rezident in Spania.Am cumparat o masina in Spania am ... (vezi toată discuția)
Inamtriculare masina spania rusenu rusenu Buna ziua, Vreau sa cumpar o masina al carei proprietar este spaniol.Masina este in tara, are ITP si asigurare valabile si circula cu ea o doamna. Masina este ... (vezi toată discuția)