avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări mgrigorascu
                      Utilizator

mgrigorascu
                      Utilizator                    

beatrice cucu	                   

Buna ziua
Am o intrebare la care nu am gasit raspuns in legea concesiunii, 
terenul pe care doresc sa-l concesionez trebuie sa fie liber de sarcini - ... (vezi toată discuția)
	                    beatrice cucu	                   

Buna ziua
Am o intrebare la care nu am gasit raspuns in legea concesiunii, 
terenul pe care doresc sa-l concesionez trebuie sa fie liber de sarcini - ... (vezi toată discuția)

TomaGradinaru	                   

O societate agricola a cumparat in 1990 un fost IAS cu o cladire si un teren. In prezent Primaria din raza respectiva a castigat terenul. Societatea vrea sa ... (vezi toată discuția)
	                    TomaGradinaru	                   

O societate agricola a cumparat in 1990 un fost IAS cu o cladire si un teren. In prezent Primaria din raza respectiva a castigat terenul. Societatea vrea sa ... (vezi toată discuția)

nita83	                   

buna  ziua .eu stau intrun apartament cu o camera care  este pe numele parintilor.stau  la et.3  este ultimul.deasupra  mea pot  sami  construiesc mansarda.as ... (vezi toată discuția)
	                    nita83	                   

buna  ziua .eu stau intrun apartament cu o camera care  este pe numele parintilor.stau  la et.3  este ultimul.deasupra  mea pot  sami  construiesc mansarda.as ... (vezi toată discuția)