Cristina  Popescu 
	    	Avocat

Cristina  Popescu 
	    	Avocat	    

beatrice cucu 
	    	Utilizator

beatrice cucu 
	    	Utilizator	    

Cristina  Popescu 
	    	Avocat

Cristina  Popescu 
	    	Avocat	    

beatrice cucu 
	    	Utilizator

beatrice cucu 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 mgrigorascu	                   

Am cumparat prin act notarial autorizatia de constructie pentru o locuinta individuala de la o persoana fizica ce concesionase un teren pentru constructia ... (vezi toată discuția)
	                    mgrigorascu	                   

Am cumparat prin act notarial autorizatia de constructie pentru o locuinta individuala de la o persoana fizica ce concesionase un teren pentru constructia ... (vezi toată discuția)

Robert Marian	                   

Am cumparat un apartament. Cota de teren aferenta mi-a fost data in concesiune pe termen nelimitat, cu obligatia de a plati anual o suma de bani. Suprafata de ... (vezi toată discuția)
	                    Robert Marian	                   

Am cumparat un apartament. Cota de teren aferenta mi-a fost data in concesiune pe termen nelimitat, cu obligatia de a plati anual o suma de bani. Suprafata de ... (vezi toată discuția)

Ungureanu E	                   

Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)
	                    Ungureanu E	                   

Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile ... (vezi toată discuția)