avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Incuviintarea executarii data de o instanta care nu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Incuviintarea executarii data de o instanta care nu este competenta

Buna ziua,

Care este calea de atac impotriva unei incuviintari de executare silita data de o instanta care nu are competenta sa o faca. Debitorul nu are domiciliul pe raza instantei de judecata. Actiunea este sau nu scutita de taxa de timbru?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet expert mediu , Consultant protectia mediului 20:52, 18 Aprilie 2017
Tot nu inteleg. Ce se intampla cu actele de executare facute de executorul care nu avea competenta teritoriala sa o faca. Executorul care face executarea si nici instanta care a incuviintat executarea nu se afla acolo unde isi are domiciliul debitorul. Poate instanta dintr-un alt judet sa anuleze o executare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare obligatia de a face- instanta competenta luticus luticus Punerea in executare a unei sentinte obligatia de a face s-a facut la judecatoria de la domiciliul petentului. Actele de executare silita s-au facut de un ... (vezi toată discuția)
Lnstanta de executare recuperare pensie alimentara minor asaofi asaofi Buna ziua! Locuind cu copilul in orasul X, am de recuperat de la tata (care locuieste in orasul Y), pensie alimentara restanta. Carei instante (X sau Y) ... (vezi toată discuția)
Executare silita pe raza sectorului 2 tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Judecatoria sector 2 a admis o incuviintare executari silite pe un contract de credit care il aveam intarziat, dar in incheierea de ... (vezi toată discuția)