avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Birou acte auto Online
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Birou acte auto Online

Buna ziua,
Intentionez sa dechis un birou de acte auto online,adica sa completez toate cererile clientului necesare inmatricularii, dansii doar sa mearga la institutiile necesare.
Intrebarea mea.... este ok sa fac si contractul de vanzare cumparare in conditiile in care noi am fi doar o entitate online si nu putem sa ne asiguram daca vanzatorul sau cumparatorul sunt de accord cu aceasta tranzactie?
Ultima modificare: Marți, 18 Aprilie 2017
marilenapentelie22, utilizator
Cel mai recent răspuns: marilenapentelie22 , utilizator 09:03, 19 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc pentru raspuns.Eu doream sa le completez formularele inclusiv contractul V-C dar nu as vrea sa am probleme de genul .... eu nu am vandut masina, cine a facut acest contract?(desi acesta nu s-ar semna in fata mea)insa in aceste conditii ma voi limita dandu-le doar tipizatul.Cat despre plata, aceasta vreau sa fie online,
Dar daca as speicifica in contract ca eu doar l-am redactat?ca o clauza?ca nu imi asum altceva?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde masina care e proprietatea tatalui? Cezar66 Cezar66 Buna ziua ! Tatal meu are o masina veche,pe care vrea sa o vanda,dar este grav bolnav( netransportabil).Cum sa procedez ? Se poate vinde cu o procura ? (vezi toată discuția)
Radiere auto rogilg_c4 rogilg_c4 Buna, Pot radia de la serviciul de inmatriculari auto si de la taxa si impozite, un autoturism vandut si neinmatriculat de cumparator, daca detin cartea ... (vezi toată discuția)