Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
 Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat 	
			~ final discuție ~
 ContSters440914	                   

Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters440914	                   

Buna ! Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru alcool (0,93 in aer... si da stiu in sange iese dublu) = dosar penal cu 8luni-1an cu suspenare . Dupa o ... (vezi toată discuția)

nimenialtu29	                   

M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier.
Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)
	                    nimenialtu29	                   

M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier.
Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)

Elena Dorina Duta	                   

Buna seara astăzi mi sa suspendat permisul pe 90 de zile pentru alcool este prima suspendare in cit timp pot merge pentru a face testarea? (vezi toată discuția)
	                    Elena Dorina Duta	                   

Buna seara astăzi mi sa suspendat permisul pe 90 de zile pentru alcool este prima suspendare in cit timp pot merge pentru a face testarea? (vezi toată discuția)