avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Chemare in judecata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Chemare in judecata

AM fost angajat cu CIM LA 4 ORE ,acest act la-m semnat in strada pe capota masinii la repezeala, dar in realitate am lucrat numai la 8 ore,vreau sa-l dau in judecata sunt mai mule nereguli acte aditionale mi le-a dat dupa 3 anii state plata nu am semnat deloc .Ce sanse am sunt mai multe nereguli. MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 19 Aprilie 2017
Buna ziua,

Evident exista nereguli. Sanse de castig daca incepeti o actiune exista intotdeauna dar fara sa vada cineva in concret pe ce va bazati nu vi le poate estima nimeni corect. Mergeti intai la ITM si faceti-i o plangere, mai intrebati si pe cei de acolo ce va sfatuiesc si apoi, daca nu va puteti face actiunea singur, apelati la un avocat sa va ajute.
In acest eventual proces, ca de altfel in orice proces sansele depind in mare parte de probe(inscrisuri,martori)
Chiar daca sustineti ca sunt multe nereguli, va intreb salariul l-ati primit?

Daca da, atunci sub ce modalitare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliul copilului Miruna13 Miruna13 Buna ziua, sunt casatorita de 5 ani. Actualul meu sot are, din prima casatorie un baietel de 11 ani care in prezent locuieste cu mama lui. Din pacate, aceasta ... (vezi toată discuția)
Act aditional inregistrat la itm dar nesemnat de salariat mery84 mery84 Buna ziua! Problema mea ar fi urmatoarea: pe 1 august 2008 am fost angajata cu norma intraga la un SRL. Am semnat contract de munca, acesta a fost ... (vezi toată discuția)
Proces augustin39 augustin39 buna seara.in urma cu o luna am dat societatea la care lucram in judecata pentru neplata unor drepturi banesti.am facut demersurile necesare,am facut sesizare ... (vezi toată discuția)