avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Plata accesorii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Plata accesorii

Buna ziua as dori sa stiu ce trebuie sa fac referitor la decizia de plata a accesoriilor pe ultimi 3 ani ? Mentionez ca in tot acest timp nu am lucrat nici macar o zi.
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Ilea , Consultant resurse umane 19:20, 19 Aprilie 2017
Si mama mea a patit acelasi lucru. Am mers la Administratia financiara, a cerut lamuriri si apoi a complet o declaratie pentru stingerea acestor "datorii"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinea stingerii obligatiilor fiscale AMANDINA AMANDINA 1) Un PFA (birou individual de arhitectura) se afla in situatia de a avea obligatii fiscale restante la 31 august 2011, pe care intentioneza sa le achite in ... (vezi toată discuția)
Impozit neplatit casa iacobgrecu iacobgrecu datorii la administratia fiscala -impozite la casa pe mai multi ani si o amenda de vreo 6 ani .nu am servici ,nu am nici un venit ,nici macar ajutor social nu ... (vezi toată discuția)
Datorii la stat danahm danahm Anul trecut in decembrie am mers la o contabila sa aflu ce e de facut pentru a fi cu actele societatii la care sunt administrator in regula ,relatand faptul ... (vezi toată discuția)