avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1258 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie la serviciul apa canal termen prescriptie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie la serviciul apa canal termen prescriptie

HRISTOS A ANVIAT Ieri am primit de la judecatorie cu comunicare hotarare camera consilu civila prin care sant obligat la plata sumei de 389 ron din cre 288ron debit si101ron penalizari si 50ron cheltueli de judecata pent perioada31-05-2012 -30-06-2014nu prea ştiu sa am aşa datorie la serv apa din 30-06 2014 fiid preluat de alt serviciu Nu prea ma incurca bani si as vrea sa ştiu cum sa procedez si daca nu s-a prescris datoria muţumesc:O
Cel mai recent răspuns: gavrilviorel , utilizator 19:40, 19 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc pentru sfat merg sa vad

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog, datorie catre societate furnizoare utilitati-apa laura.p laura.p Parintii mei au avut un apartament de la stat, printr-o intamplare nefericita ramanand doar noi doi copii cu tatal am acumulat datorii la ape, asociatie, eu am ... (vezi toată discuția)
Calculul restantelor la intretinere... justificare petruta7 petruta7 BUNA ZIUA.Am primit acesta instiintare de la administratorul blocului...suma restanta la intretinere. As dori sa stiu daca aceste penalizari care se pun sunt ... (vezi toată discuția)
Penalitati la intretinere deutza 93 deutza 93 as dori un insistent ajutor pentru urmatoarea problema:in perioada 2003-2006 am acumulat la intretinere o datorie de 6700 lei si o penalitate de 1500 lei in ... (vezi toată discuția)