avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Lege punere in circulatie a unui tractor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Lege punere in circulatie a unui tractor

Legea privind punerea în circulație a unui tractor pe drumurile publice este intrata în vigoare ?
Cel mai recent răspuns: Marius232 , utilizator 15:53, 21 Aprilie 2017
nu. Ar trebui să-i mulțumiți lui Dumnezeu, pentru această oportunitate. Nu știu dacă îmi este permis de către administratori, să vă spun că de Sfintele Paște s-a decis ca Baraba (eu și d-voastră) să fim eliberați, iar Iisus Hristos să preia această condamnare. Cred că acest aspect ne va da de gândit ca pe viitor să nu mai încălcăm legea.
Ultima modificare: Vineri, 21 Aprilie 2017
Daniela Gratiela, Alte profesii
Doamna,va mulțumesc frumos. Ati fost ultima mea speranța sa aflu sigur care este situația mea. Sunt terminat de stres.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanță Marius232 Marius232 Dacă tractoru era imatriculat în momentul încarc mi s-a întocmit dosar penal,mai pot beneficia de ordonanța data privind circulația tractoarelor pe ... (vezi toată discuția)
Achitare Georgee28 Georgee28 Cum pot sa iau achitare intr-un dosar pt conducerea unui tractor având permis categoria B + calificare de tractorist ? (vezi toată discuția)
Dosar penal conducere tractor Utilizator298 Utilizator298 Am fost prins conducând un tractor pentru care mi s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui tractor cu permis necorespunzător. Pot obține achitarea? ... (vezi toată discuția)