avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program si drepturi concediu de odihna ospatari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program si drepturi concediu de odihna ospatari

Pentru un program de 15-16 ore pe zi(minim) ,15 zile pe luna(o zi da o zi nu) , incluzând sâmbete,duminici si sărbători legale ce drepturi salariale ar trbuii sa avem si câte zile de concediu pe an?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:46, 8 Iulie 2022
minim 20 de zile lucratoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata timpului de muncă in cazul meu. peter8819 peter8819 Buna! Asi avea si eu o intrebare pe care va rog sa ma ajutati. Suntem angajat la un EXCHANGE si lucram in 4 ture.12/24-12/48 In cazul nostru daca cineva ... (vezi toată discuția)
Spor de weekend și zi libera legal Liliana33 Liliana33 Bună ziua! Lucrez în cadrul unei firme private care are activitate 7 zile din 7, astfel ca o săptămână sunt libera în weekend și următoarea lucrez în ... (vezi toată discuția)
Sporul pentru orele suplimentare andreeadee andreeadee Bună ziua! Aș dori să știu care sunt sporurile pentru orele suplimentare, în măsua in care acestea au fost prestate atât în timpul săptămânii, dar ... (vezi toată discuția)