avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Asociatie
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Asociatie

Buna ziua! Fac parte dintr-o asociatie religioasa in care se tin si prograe cu copiii. Inca nu avem nici un act prin care sa demonstram ca avem acordul parintilor pentru participarea copiilor la activitatile noastre. Unde gasesc legislatie pe aceasta tema? Exista un acord tipizat pentru educatie non-formala in cadrul asociatiilor? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dana Rasinar , utilizator 11:55, 21 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un coleg de munca a anuntat k el nu poate sa lucreze sambata din motive religioase fleure_21 fleure_21 salutare! trec preintr-o situatie epeciala as spune: adik compania la care lucrez a anuntat in urma cu 2 saptamani k vom lucra si sambata si se va recupera ... (vezi toată discuția)
Ora de religie, situatii controversate tarkan tarkan 1. Parintii sunt de religii diferite. Cine hotaraste inscrierea la ora de religie in cazul in care parintii sunt casatoriti? Dar in cazul in care sunt ... (vezi toată discuția)
Religia in scoli j_ j_ Buna ziua.Sunt in clasa a XII-a ,nu cred in dumnezeu si vreau sa fac o cerere ca sa nu mai particip la orele de religie deoarece consider ca este injositor sa ... (vezi toată discuția)