avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Asociatie non-profit
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Asociatie non-profit

Buna ziua,
As dori sa ma lamuriti asupra unei probleme. Daca o Asociatie non-profit care se axeaza pe activitati prin care sa se dezvolte gradul de educatie al adultilor si copiilor activitati cu caracter formativ-educativ pentru adulti si copii, activitati umanitare,...incheie un acord de parteneriat cu Scoala si Gradinita din comunitate, are dreptul sa faca "Proiecte educationale " in care sa implice copiii din comunitate nu numai din Scoala, fara a implica cadrele didactice din Scoala sau nu?
Momentan o voluntara care este studenta la Limbi Straine se ocupa de un proiect "Did you now" in care copiilor li se va prezenta in limba engleza traditii si obiceiuri din diverse tari, fara sa ceara aprobul profesorilor de la Scoala. Este legal?
multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 13:17, 11 Iulie 2014
Daca incheiati parteneriat cu institutiile de invatamant, elevii nu pot participa neinsotiti de cadre didactice, iar dv. nu veti putea intra in institutiii si desfasura activitati in cadrul acestora decat sub supravegherea unui cadru didactic, care isi asuma raspunderea pentru intreaga activitate, atat a dv. cat si a elevilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea after school ocb ocb Buna Daca ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta lege, a trecut se pot face acea cerere catre scoala si daca exista un model? Multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare centru educational ada32 ada32 Buna ziua, as dori sa stiu, pentru infiintarea unui centru educational care va avea activitati, ateliere, cursuri diverse - engleza, bucatarie, creativitate - ... (vezi toată discuția)
Infiintare after school prin asociatia de parinti carmen2010 carmen2010 In urma cu 2 ani am infiintat o asociatie de parinti la o scoala din Bucuresti, ea functionand si in prezent. Scopul asociatiei era de a sustine activitatea de ... (vezi toată discuția)