avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata rata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata rata credit

Revin și reformulez...O persoana după deces ..Deci care a murit ...Poate fi urmărită de banca acea persoana având un card de salariu cu o descoperire de două salarii in plus ? E vorba de continuarea plăților de catre familie...

Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Irina Pricop , Consilier juridic 13:05, 21 Aprilie 2017
Banca poate forta deschiderea succesiunii si obligarea mostenitorilor (acceptanti) la plata datoriilor persoanei decedate. Atentie, mostenirea nu se poate accepta pe bucatele ... adica ori se accepta ori nu, in intregime, adica activ si pasiv (datorii).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine mosteneste datoriile dupa moartea unei persoane georgy1985 georgy1985 As dori sa stiu, daca soacra mea are datorii la banca :o descoperire de cont si un card de nevoi personale pe care nu le-a achitat, si in cazul in care aceasta ... (vezi toată discuția)
Plata rata credit dan_ionescu dan_ionescu Prietena mea a decedat ...Are un card de salarii la BRD..Având o descoperire de card de 2000 Ron...Banca nu vrea să închidă contul spunând că plata ... (vezi toată discuția)
Mostenire datorii bancare Crina Al Crina Al Buna seara. Sotul meu a murit recent iar eu in calitate de sotie am descoperit ca avea descoperire de credit pe cardul de salariu si alte 2 carduri de credit ... (vezi toată discuția)