avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata rata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata rata credit

Prietena mea a decedat ...Are un card de salarii la BRD..Având o descoperire de card de 2000 Ron...Banca nu vrea să închidă contul spunând că plata trebuie continuată..Menționez că doamna in cauza este măritată dar nu trăiește cu soțul de mai bine de 30 de ani...Are și un băiat care poarta alt nume..
Doresc să știu dacă banca procedează corect și poate cere continuare a plăților rudelor decedatei...
Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 11:10, 21 Aprilie 2017
Masa succesorala este compusa din active si pasive. Atunci cand mostenitorii vor accepta succesiunea, nu vor putea accepta doar activele, prin urmare vor mosteni si datoriile. Daca datoriile sunt mai mari au optiunea de a nu accepta succesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neachitat, titular decedat badescucorina badescucorina avem si noi o intrebare daca tata este decedat si are un credit catre o banca acesta fiind neasigurat pe cine trage la raspundere banca respectiva se poate ... (vezi toată discuția)
Overdraft nicacarmen nicacarmen Sotul meu avut un card overdraft.A decedat in luna noiembrie.Nu a avut a asigurare,era un card de salarii. M -a sunat de la banca sa platesc.Nu am facut ... (vezi toată discuția)
Plata rata credit dan_ionescu dan_ionescu Revin și reformulez...O persoana după deces ..Deci care a murit ...Poate fi urmărită de banca acea persoana având un card de salariu cu o descoperire de ... (vezi toată discuția)