Buna ziua,am o gradina nu este inprejmuita cu gard si vreau sa plantez pomi fructiferi,vreau sa stiu la ce distanta de hotar se poat planta pomii,mentionez faptul ca terenul este o continuare a curtii si este intravilan,atat in partea dreapta cat si in stanga se afla gradinile vecinilor nu sant constructii.va multumesc si va doresc o zi buna.
Ce tampenie de lege sa pui gardul viu la 0.50 cm de gardul aflat la strada ...Stie cineva o pagina de net unde sunt date explicatiile logice , in care sa se specifice exact de ce trebuie sa respecti acesta distanta ...Poate legea asta a fost scrisa de un alcoolist , ma intrebam si eu , poate cu o mana scria legea si cu alta ... in fine sa nu mai dezvolt ...
Salutare
Multumesc petru parerea ta da este o anomalie,dar cate nu sant mult mai grave,pot sa spun ca cei care au facut aceste legi sant alesi de noi toti cei care i-am votat sau mai grav nu am fost la vot si asa ne-am pricopsit cu cei care cand se mai trezesc ridica si ei mana sa voteze si daca habar nu au ce s-a dezbatut in plen asta este soarta si o meritam.In alta ordine de idei am citit art.607 si este asa,bun sau rau trebuie respectat asa e legea.o zi buna Milli.