avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta de plantare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta de plantare

Buna ziua,am o gradina nu este inprejmuita cu gard si vreau sa plantez pomi fructiferi,vreau sa stiu la ce distanta de hotar se poat planta pomii,mentionez faptul ca terenul este o continuare a curtii si este intravilan,atat in partea dreapta cat si in stanga se afla gradinile vecinilor nu sant constructii.va multumesc si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: miluc , utilizator 17:35, 19 Septembrie 2009
La distanta de 2m de gard pentru arbori inalti si 0,50 cm pentru gard viu, art.607 cod civil
Va multumesc forte mult,va doresc o seara placuta.Miluc
Ce tampenie de lege sa pui gardul viu la 0.50 cm de gardul aflat la strada ...Stie cineva o pagina de net unde sunt date explicatiile logice , in care sa se specifice exact de ce trebuie sa respecti acesta distanta ...Poate legea asta a fost scrisa de un alcoolist , ma intrebam si eu , poate cu o mana scria legea si cu alta ... in fine sa nu mai dezvolt ...
Salutare
Multumesc petru parerea ta da este o anomalie,dar cate nu sant mult mai grave,pot sa spun ca cei care au facut aceste legi sant alesi de noi toti cei care i-am votat sau mai grav nu am fost la vot si asa ne-am pricopsit cu cei care cand se mai trezesc ridica si ei mana sa voteze si daca habar nu au ce s-a dezbatut in plen asta este soarta si o meritam.In alta ordine de idei am citit art.607 si este asa,bun sau rau trebuie respectat asa e legea.o zi buna Milli.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! in decursul zilei de azi ,plantam niste puieti de ... EusebiuLuci EusebiuLuci Buna ziua ! In decursul zilei de azi ,plantam niste puieti de pomi fructiferi ,la distanta de 1,80m ,fata de gardul dintre proprietatea mea si a vecinului ( ... (vezi toată discuția)
Distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor vasilica52 vasilica52 Va rog sa-mi spuneti care este distanta minima fata de limita proprietatii la care este permisa plantarea pomilor si care este baza legala. Doresc sa stiu ... (vezi toată discuția)
Violare de proprietate cristinasuciubv cristinasuciubv Am o casa veche construita in 1940. Distanta de la casa pana la limita proprietatii este de 60 cm. Fiindca se afla pe un platou usor inclinat apa de pe ... (vezi toată discuția)