avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... firme inactive
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

firme inactive

am deschis un srl in 2015.la 4 luni de la deschidere am avut un control fiscal toate actele contabile fiindu mi ridicate de organele respective lasandu mi un proces verbal in care se specifica motivul si actele care au fost luate.din data respectiva pana in data curenta nu am depus nici o declaratie balanta sau bilant pentru aceast firma anaf declarand o inactiva.vreau sa mentionez ca pe aceasta firma am acumulat mai multe amenzi de la diferite directii.acum am vrut sa redresez situatia firmei dar mi au comunicat ca pana nu imi achit toate obligatiile financiare(ex amenzi impozit samd)firma nu mi va intra in activitate sub nici o forma.din cauza cazierului fiscal nici nu pot deschide o alta firma.vreau sa stiu daca am vreo posibilitate sa reactivez firma si sa continui activitatea pana la achitarea integrala a datoriilor catre fisc etc.va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)
Amenda anaf clau2016 clau2016 Buna ziua! Am suspendat activitatea societatii mele in aug 2009. Firma afost reactivata in sept 2012. Pana la data data curenta, astazi 18.04.2016, aceasta ... (vezi toată discuția)
Cazier fiscal. ContSters135817 ContSters135817 Buna ziua.In 2007 mi-am infintat o firma care nu a functionat niciodata.Am deschis-o in speranta ca in viitor imi voi deschide o afacere si nu voi mai pierde ... (vezi toată discuția)