avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Mama invinuita de complicitate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Mama invinuita de complicitate

acum 2-3 luni fratele meu a comis o fapta prevazuta de art 360 cp si art 362 cp cand a comis fapta era impreuna cu mama care pur si simplu a stat in masina ne stiind ce face el afara.Procurorul care se ocupa de caz a amenintato pe mama (subliniez ca are varsta de 70 de ani si sufera de multe boli...)ca ii va face dosar penal pt complicitate.Fratele meu este arestat neexistand probe solide (ne fiind prins in flagrant) ci doar banii care sau gasit asupra lor mai precis la mama in geanta .Saptamana trecuta a primit citatie sa se prezinte la sediul politiei mentionez ca nu scrie in ce calitate se face citatia,ci doar in dosarul fratelui meu.Intrebarea mea este:SE POATE SA FIE ACUZATA MAMA DE COMPLICITATE chiar daca este vb de fiul ei ????
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:01, 24 Aprilie 2017
Daca au gasit banii asupra lor imediat dupa savarsirea infractiunii discutam de o infractiune flagranta.
Din descrierea dvs, apreciez ca mama poate fi acuzata de complicitate.
Au găsit bani asupra lor dar nimic altceva....ma rog ceva probe au împotriva fratelui dar nimic concret...ca nu a fost flagrant cât despre mama poate da declarație împotriva fiului dacă ea nu știa ce face el? Ca doar nu ca se ducea la furat cu mama ...
Avocatul care l-a asistat pe baiat a vazut dosarul, ce v-am spus?
Dupa ce va fi audiata se va stabili care este situatia.
Este greu de spus ce va iesi deoarece orice este posibil.
Conteaza si care sunt probele si ceea ce declara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror mincinos lilyanne lilyanne Buna, in dosarul fratelui meu, pe care procurorul l-a inaintat catre JUDECATORIE(nu Tribunal) se gasesc numai minciuni. Aceste minciuni contrazic chiar si ... (vezi toată discuția)
Complicitate la inselaciune Mimi85 Mimi85 Am si eu o nelamurire. Va dau un exemplu concret in care sunt implicata: 2 persoane ajuta 10 indivizi sa obtina credite bancare prin inmanarea de acte false , ... (vezi toată discuția)