avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acuzatie hartuire si santaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acuzatie hartuire si santaj

Am fost acuzata de hartuire sexuala si santaj si de curand s-a dat sentinta definitiva ca fiind nefondata .Avand in vedere ca reputatia mi-a fost patata si persoana ce ma acuza imi trimite mesaje cu subanteles mie si sotului(fostul amant)a publicat in mediul online poze obscene cu mine ce doar noi le aveam(sustine ca a pierdut cardul pe care le avea)cum pot eu sa actionez in instanta si ce castig de cauza as avea?
Cel mai recent răspuns: Cab.av. IRINA BUDA , Avocat 18:52, 24 Aprilie 2017
Puteti formula plangere la politie impotriva acestuia pentru hartuire sexuala, plus plangere pentru ART.268 Cod Penal - inducerea in eroare a organelor judiciare (fosta infractiune de denunt calomnios) .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzația de calomnie si defăimare Macesului Macesului O fostă prietenă mi a deschis plângere la poliție pt santaj pe baza unei certi telefonice înregistrate de ea. Este fals. Dar pe baza plangerii am fost ... (vezi toată discuția)
Hartuire ContSters265889 ContSters265889 cineva a depus o plangere impotriva mea pt privare de libertate si hartuire.. acuzatii foarte grave nefondate pt care am dovezi contrarii. poate fi aceasta ... (vezi toată discuția)
Ce calitate am eu -martor sau faptuitor? ContSters362885 ContSters362885 O femeie nebuna a facut o plangere impotriva mea de hartuire, nu stiu ce a scris in ea, chiar sunt curioasa. E o interlopa pe care eu am descoperit-o si acum ... (vezi toată discuția)