Company Advising 
	    	Utilizator

Company Advising 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Florina000	                   

Buna seara, sunt asociat unic si administrator la un srl si as vrea sa-mi deschid inca o firma. Am tot citit ca nu poti fi asociat unic la 2 societati. ... (vezi toată discuția)
	                    Florina000	                   

Buna seara, sunt asociat unic si administrator la un srl si as vrea sa-mi deschid inca o firma. Am tot citit ca nu poti fi asociat unic la 2 societati. ... (vezi toată discuția)

utc	                   

Buna ziua,
Se poate înființa un SRL cu doi asociați 
asociatul X este  persoana fizica care mai are un srl si este asociat unic si administrator ... (vezi toată discuția)
	                    utc	                   

Buna ziua,
Se poate înființa un SRL cu doi asociați 
asociatul X este  persoana fizica care mai are un srl si este asociat unic si administrator ... (vezi toată discuția)

virginia.duta	                   

Poate fi infiintat un SRL care areca asociati : persoana fizica X si un SRL , dar persoana fizica X este asociat unic in cadrul SRL - ului ?
Care e legea care ... (vezi toată discuția)
	                    virginia.duta	                   

Poate fi infiintat un SRL care areca asociati : persoana fizica X si un SRL , dar persoana fizica X este asociat unic in cadrul SRL - ului ?
Care e legea care ... (vezi toată discuția)