avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ADMINISTRATOR SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ADMINISTRATOR SRL

Buna ziua,
Se poate înființa un SRL cu doi asociați
asociatul X este persoana fizica care mai are un srl si este asociat unic si administrator
asociatul Y sa fie srl-ul deținut de persoana X, iar administrator in srl-ul nou înființat sa fie asociatul X
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Legal and management for Business , Consilier juridic 17:21, 11 Martie 2010
se poate
Va rog, îmi puteți spune și un text de lege sau unde găsesc?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
utc, utilizator
Nu exista un text de lege care sa spuna expres ca se poate X,Y,Z,etc. Dar pentru ca nu exista interdictie pentru situatia la care va referiti, inseamna ca se poate.
Se poate face o astfel de societate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actionarii unei societati avram florina avram florina Buna ziua. Am urmatoarele 2 nedumeriri: 1) O firma are capital social subscris 100 000 ron, prin aportul a 2 asociati : X - persoana fizica, si Y - ... (vezi toată discuția)
Intreprinderi legate, intreprinderi partenere calutzi calutzi Va rog sa imi raspundeti si mie la urmatoarele intrebari, interpretand Ordonanta nr. 27 din 26/01/2006 pentru modificarea si completarea Legii nr. 346/2004 ... (vezi toată discuția)
Asociat unic - admisnitrator si angajat? Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna seara, am si eu o intrebare, am o societate comerciala cu asociat unic, aceeasi persoana fiind si adminsitrator. Poate acea persoana sa fie si angajat al ... (vezi toată discuția)