avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzufruct viager

buna seara
in urma cu 12 ani fiind minor am primit un imobil impreuna cu mama mea de la bunicii mei cu dreptul lor de uzufruct viager asupra unei camere a imobilului si obligatia noastra de ai-i intretine pana la moarte
acestia din urma nu au locuit nicio zi in imobil avand o casa la tara , dar acum dupa 12 ani bunicul meu ne ameninta ca vrea sa ne scoata afara desi nu i-am deranjat cu abolut nimic
care este rezolvarea si cum putem sa atacam/combatem aceasta problema?

multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 23:44, 25 Aprilie 2017
Dacă ați respectat contractul și i-ați îngrijit nu aveți de ce să vă faceți griji.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire monica_elena monica_elena Bunica mea a avut trei copii. O sora mai mare, care a murit acum un an, mama si un frate, care traiesc. Bunica este unic proprietar, bunicul meu este mort ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma numesc gheorghe cristian si as vrea sa va adresez ... Gheorghecristian663 Gheorghecristian663 Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cristian si as vrea sa va adresez urmatoarea problema: Tatal meu a primit un apartament de la mama lui, printr-un contract de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare cumparare sau? Luiza P Luiza P Buna ziua. Ce fel de contract ar fi cel mai bine sa fac cu bunica mea, pentru ca sa pot mosteni apartamentul ei fara ca sa fie atacat de eventuali ... (vezi toată discuția)