Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

kostoconstruct 
	    	Utilizator

kostoconstruct 
	    	Utilizator	    

Carp Mircea 
	    	Utilizator

Carp Mircea 
	    	Utilizator	    

kostoconstruct 
	    	Utilizator

kostoconstruct 
	    	Utilizator	    

perlutza	                   

Buna seara,
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns referitor la deslusirea unei decizii de recalculare a pensiei luand in considerare veniturile in acord ... (vezi toată discuția)
	                    perlutza	                   

Buna seara,
Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns referitor la deslusirea unei decizii de recalculare a pensiei luand in considerare veniturile in acord ... (vezi toată discuția)

cornel10	                   

am 61 ani ,  sant an pensie de boala  gradu 2 din 2000 .  am 19 ani si 8 luni lucrat an grupa 2 de munca. 11 ani grupa 3 de munca . pe decizie scrie . cotizat ... (vezi toată discuția)
	                    cornel10	                   

am 61 ani ,  sant an pensie de boala  gradu 2 din 2000 .  am 19 ani si 8 luni lucrat an grupa 2 de munca. 11 ani grupa 3 de munca . pe decizie scrie . cotizat ... (vezi toată discuția)

JOHNVASILE	                   

Ce lege a pensiilor era valabila in octombrie 1992? Cum se va face recalcularea unei astfel de pensii care in decizie nu are trecut un punctaj al pensionarului ... (vezi toată discuția)
	                    JOHNVASILE	                   

Ce lege a pensiilor era valabila in octombrie 1992? Cum se va face recalcularea unei astfel de pensii care in decizie nu are trecut un punctaj al pensionarului ... (vezi toată discuția)