avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Decizie recalculare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Decizie recalculare pensie

Buna ziua,
Decizie de recalculare pensie emisa in Oct.2006, sosita prin posta Oct.2016.
Plata retroactiva pentru ce perioada de timp?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 17:11, 27 Aprilie 2017
Decizia are un numar si o data (15.Oct.2006). Nu are o data de punere in plata.
Dar, am aflat ca recalcularea s-a facut pentru ca in Oct 2006 s-a indeplinit limita de varsta.
Orice decizie are mentunea:
Plata drepturilor se va face incepand cu........................(ziua, luna si anul), sau
Drepturile au fost stabilite incepand cu..........................................................
Unde o fi stat 10 ani si 4 luni aceasta decizie ?
Nu are pe plic stampila localitatii de expediere si a celei de destinatie ?
Ce date sunt trecute acolo.
cf. HG 733/2005 Incepand 01.09.2005
data postei pe plic Oct 2016
Nu am toate datele si elementel;e necesare pentru ami da seama despre ce este vorba.
Din datele postate rezulta ca si-a deschis drepturile in interval;ul 1991-1996
Decizia este de recalculare in baza H.G.1550/2004 si O.U.G.nr.4/2005
Atunci plata drepturilor restante trebuia facuta incepand cu 01/09/2005
Nu stiu de ce a venit aceasta decizie de recalculare asa de tarziu(dupa 10 ani )
Nu stiu de unde apare o diferenta asa de mare de +62,51%
Sa lamureasca cu casa locala de ce in decizie punerea in palta este 01/09/2005, iar ea s-a facut doar pentru 3 ani din urma(asa cum spuneti).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie recalculare pensie venituri in acord global perlutza perlutza Buna seara, Am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns referitor la deslusirea unei decizii de recalculare a pensiei luand in considerare veniturile in acord ... (vezi toată discuția)
Pentru pensie cornel10 cornel10 am 61 ani , sant an pensie de boala gradu 2 din 2000 . am 19 ani si 8 luni lucrat an grupa 2 de munca. 11 ani grupa 3 de munca . pe decizie scrie . cotizat ... (vezi toată discuția)
Ce lege a pensiilor era valabila in octombrie 1992? cum se va ... JOHNVASILE JOHNVASILE Ce lege a pensiilor era valabila in octombrie 1992? Cum se va face recalcularea unei astfel de pensii care in decizie nu are trecut un punctaj al pensionarului ... (vezi toată discuția)