avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pasaportul copilului meu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pasaportul copilului meu

Buna seara!
Am o fetita in varsta de 13 ani si as dori sa o pot aduce in Spania .
Cum ar trebui sa procedez cu pasaportul!? Sau cum as putea sa nu am probleme in legatura cu transeferul fetiței in Spania?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:21, 27 Aprilie 2017
Ce vreti sa ziceti ?In ce sens, cum sa procedati cu pasaportul si ce probleme sa aveti cu transferul ?
Fetita are pasaport ? Are tata? daca nu aveti copilul in incredintare, aveti nevoie si de acordul tatalui pt a-i face pasaport si a iesi din tara.
In privinta transferului la scoala in Spania, va interesati acolo ce va trebuie.
Ultima modificare: Joi, 27 Aprilie 2017
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vacanta in strainatate cu copilul, fara acordul mamei ararin ararin Buna ziua Un tata divortat vrea sa plece cu fetita in varsta de 7 ani in vacanta in strainatate, in perioada in care aceasta va fi la el, conform ... (vezi toată discuția)
Minori si familie ContSters433181 ContSters433181 Buna seara! In 2010 in urma unui proces de divort, cu minor, mi s-a incredintat spre crestere si educare fetita rezultata din casatorie, cu hotarare definitiva ... (vezi toată discuția)
Procura unui minor feliciaiva feliciaiva Buna seara tuturor,as vrea sa stiu daca as da procura sorei fostului concubin(nu suntem casatoriti),cu care am o fiica de sase anisori pentru a veni in vacanta ... (vezi toată discuția)