avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozit dividende
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozit dividende

Buna ziua,

O societate SA cu actiuni Anglia 50% si Spania 50% care opereaza in Romania plateste impozit pentru dividente?
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocatura Amza , Avocat 13:10, 28 Aprilie 2017
Buna ziua. Impozitul pe dividende este prevazut in Conventiile privind evitarea dublei impuneri semnate de Romania atat cu Marea Britanie cat si cu Spania.Aceste conventii se aplica cu precadere fata de dispozitiile codului fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite pe dividende pentru pf si pj, rezidente- nerezidente ContSters53671 ContSters53671 Buna ziua, Am o speta destul de incurcata (cel putin pentru mine :">) in care trebuie sa spun care este cota care se aplica in ceea ce priveste impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Impozit pe dividende persoane fizice nerezidente egkertsou egkertsou Cat si cum se plateste impozitul pe dividente pentru un asociat cetatean american? Multumesc (vezi toată discuția)
Persoanele nerezidente plătesc cass la dividendele obținute din românia? Brem Brem Buna ziua,am o firma in RO,iar din 2012 primesc dividende,din care am platit impozitul aferent.Sunt nerezident,cetatean german si am locul de munca in ... (vezi toată discuția)