Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal

La impozit sora mea are amenzi de circulatie si tata are impozitul pe locuinta neplatit , eu ca sa scot un fiscal pentru inmatriculare trebuie sa le platesc lor datoriile ? Eu nu am datorii amenzi sau alte penalitati. Si imi trebuie un fiscal pt inmatriculare la cine vreau sa vand.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 22:16, 29 Aprilie 2017
Acum se pune viza pe contractul de vanzare-cumparare. Deci, va duceti cu contractul si cereti viza. Nu au cum sa va treaca acolo datoriile lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)
Radiere masini Hamarsold1234 Hamarsold1234 Eu am doua masini mostenite, una de la unchiul fabricata in 1972, si a inmatriculat-o unchiul meu in 1979, dupa aceea nu a mai inmatricalt-o. A ramas cu numar ... (vezi toată discuția)
Cum scot definitiv de la fiscal auto inca 2 persoane bagate acolo in urma succesiunii/mostenirii? Mr.V Mr.V Problema este ca principalul proprietar a decedat acum vreo 15 ani si in urma succesiunii, bunurile s-au repartizat: 50% mama, 25% sora si 25% eu. Masina la ... (vezi toată discuția)