Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
AVLIL a scris:
Din pacate, nu aveti titlu, asaa incat ca sa aveti titlu mergeti in instanta. Ulterior, cu hotararea care va va fi titlul dv. de proprietate, faceti cadastrul. Nu va trebuie cadastrul facut in acel proces, ci va trebuie titlul de proprietate de la baza cadastrului.
O hotarare care sa statueze ce anume? In ce fel sa-i fie titlu? Ce fel de actiune aveti in minte? Exista un titlu. Trebuie doar gasit. Nu e usor dar nici imposibil. Nu stim niciunde e situat imobilul ... sunt putine detalii. Insa in instanta nu vad ce actiune poate sa promoveze. O uzucapiune dar ... nu stim daca are elemente suficiente. O actiune in constatare - nu o vad cu sorti de izbanda. Altfel de actiune, sincer, nu cred sa aiba la indemana ... ZIc sa se inarmeze cu rabdare si sa caute titlul autorilor sai.
In ceea ce priveste culpa notariatului, nu cred ca mai conteaza acum acest lucru. Puteti merge la Camera Notarilor Dambovita sa solicitati ,din arhiva fostelor notariate de stat , respectiv a notariatului care a semnat certificatul, actele ce au stat la baza emiterii certificatului. Nu stiu daca ele se mai pastreaza inca dar puteti verifica.