avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitie directa pe seap fara respectare conditii ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitie directa pe seap fara respectare conditii anunt publicitate

Pe Seap , a aparut un anunt de publicitate al unei autoritati contractante prin care se solicita oferta servicii telecomunicatii pe 9 luni , cu un anumit buget si se specifica de asemenea ca ofertantul va trebui sa execute pe baza de deviz separat si lucrari de extindere retea de telecomunicatii sau lucrari de detectie efractie sau detectie incendiu ;
Ofertantul caruia i s-a atribuit contractul de servicii nu are licenta emisa de IGPR pentru executie lucrari detectie efractie si nici nu este autorizat de IGSU pentru lucrari detectie incendiu ;
Un alt ofertant a depus notificare in acest sens la autoritatea contractanta ; a primit raspunsul dupa 14 zile de maniera :
- lucrarile de detectie efractie si incendiu nu au fost cuprinse in buget si autoritatea va avea grija in cazul in care vor aparea astfel de cerinte ( ..pe care repet le-a trecut in anuntul de participare ) ..sa selecteze o societate care detine toate aceste autorizatii !!!!!!!!!!!!!!
- alt raspuns ... daca s-ar fi solicitat aceste autorizatii ( deci legea 333 si legea
307 le impun ) s-ar fi incalcat cerintele art 2 din legea 98 pe 2016 si ar fi fost restrictive fata de operatorii economici ofertanti .
Ce masuri pot sa intreprind deoarece am fost ofertantul de pe locul doi !!!!
Cel mai recent răspuns: Laura Farca , Avocat 21:33, 1 Mai 2017
Puteţi contesta rezultatul atribuirii acestui contract unui alt operator care nu întrunea condiţiile solicitate conform legii contenciosului administrativ: notificare catre autoritate urmata ulterior de o actiune in instanta conform legii contenciosului administrativ. Achizitiile directe nu sunt solutionate de catre Consiliul National de Solutionare al Contestatiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema isu popelo popelo Buna ziua, Am o cladire industriala, pe persoana fizica, autorizata ISU pentru productie si depozitare din 2004. In urma cu cateva luni, am inchiriat ... (vezi toată discuția)
Numar minim de oferte adinutza.2008 adinutza.2008 La o licitatie avand criteriul de atribuire : oferta cea mai avantajoasa d.p.v.d economic, (publicata in SEAP) poate fi tinuta, dat fiind faptul ca a fost ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta online ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Paticip la o procedura de achizitie publica cerere de oferta cu modalitate de desfasurare online. In fisa de date nu se specifica daca ... (vezi toată discuția)