avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere declaratii pfa norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere declaratii pfa norma de venit

Buna ziua, in ianuarie am fost pentru a depune decl 600 la un pfa la norma si inspectoarea mi.a zis ca nu mai trebuie sa depun nici 220 nici 200 daca e la norma desi anul trecut m.a pus sa i le aduc.... cum sa procedez? Sa iau de bun ce a zis? Totusi norma e deja stabilita .... si nici nu au depasit plafonul pt trecerea la sistem real.... aveti ceva sugestii cum sa procedez sa fie totul ok ?

Multumesc,
Elena
Cel mai recent răspuns: cdcd , utilizator 14:22, 30 Aprilie 2017
Buna ziua,
La PFA norma de venit nu se depune nici declaratie cu venit estimat, nici regularizare.
Normele sint fixe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 220 fionut fionut Buna ziua, Am pfa activitate taxi in sistem real,anul trecut am depus declaratia 220 unde am estimat o valoare,am primit decizia de impunere dar nu am ... (vezi toată discuția)
Formularul 600 depus gresit LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata impozitata in SISTEM REAL, platitoare de TVA si tin contabilitatea in partida simpla. Problema mea se refera ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu pfa - norma sau sistem real? marius1975_2 marius1975_2 Cum in Arges nu mai exista norma de venit pe IT as vrea sa imi mut sediul profesional in alt judet. Problema e ca de la 1 ian nu mai exista norma si nu stiu ... (vezi toată discuția)