avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... valoare pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

valoare pensie

buna ziua ,
am primit decizia de pensionare anticipata la 60 de ani , in decizie se precizeaza ca varsta de pensionare pentru limita de varsta este 61 de ani . As vrea sa stiu care este penalitatea mea sau cu cat va creste punctajul meu la varsta de 61 de ani . stagiul total de cotizare este de 43 de ani si 2 luni .multumesc
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 21:47, 2 Mai 2017
stagiul total de cotizare realizat : 43 de ani , 2 luni si 1 zile . din care :
-in conditii normale de munca : 20 de ani 6 luni 11 zile
-in gr.a 2a : 18 ani , 1 luni , 20 zile
- stagiu aferent grupe /conditii de munca: 4 ani 6 luni .
conform cu decizia primita .
Am gresit eu la calcule.
Pensia este anticipata(fara penalizare).
La implinirea varstei de 61 de ani va intra in calcul si stagiul asimilat cerut de mine si nementionat de d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Varsta de pensionare haicansorina haicansorina data nasterii - 09.11.1956 vechime in munca TOTAL - 39 ani 9 luni 26 zile ( din care armata 1 an 3 luni,25 zile) din aceasta perioada a lucrat 16 ani 8 luni ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata Utilizator.nou92 Utilizator.nou92 Buna ziua. Doresc sa stiu cand as putea sa ies la pensie daca am 14 ani grupa 2 . Si in total am 33 de ani de munca. Iar varsta de 50 ani. Multumesc ! (vezi toată discuția)
Pensie limita de varsta gungureanu gungureanu Sunt nascut in 30.09.1961 si sunt pensionar gradul III de invaliditate din ianuarie 2015.Am primit, dupa pensionare, decizie judecatoreasca pentru elliberarea ... (vezi toată discuția)