avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contestatie licitatie SEAP
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contestatie licitatie SEAP

Buna seara,

Am participat la o licitatie online, prin intermediul SEAP dar am fost respinsi la oferta tehnica si am depus contestatie la autoritatea contractanta iar acum s-a ajuns la CNSC.

Situatia de care ne-am lovit este urmatoarea. In Legea 101 din 2016, Art. 16, alin (2) se mentioneaza urmatoarele: În termen de o zi lucrătoare de la primirea contestaţiei, autoritatea contractantă are obligaţia să o publice în SEAP, fără a face referire la datele de identificare cu caracter personal ale contestatorului.

S-a facut acest pas, dar problema este ca s-au publicat toate documentele si anexele trimise impreuna cu contestatia, documente care contin datele de identificare ale companiei.

E o incalcare clara a legii. Ce se poate face in acest caz? Ce sfaturi imi puteti da legat de cum sa continuam? Se poate cere anularea licitatiei pe acest motiv?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Laura Farca , Avocat 14:11, 3 Mai 2017
Bună ziua,

Textul art. 16 alineatul 2 are în vedere datele cu caracter personal în înţelesul legisla
ţiei speciale privind protecţia datelor cu caracter personal. Această legislaţie incluzând şi noul regulament 679/206 care va intra în vigoare exclude protecţia datelor cu caracter personal ale persoanelor juridice. Dacă consideraţi util puteţi sesiza Autoritatea Naţională pentru Protecţia Datelor cu Caracter Personal care poate aplica amenzi. Şansele de anulare a procedurii pe acest motiv sunt discutabile.

Laura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice- lipsa invitatie licitatie electronica MARIACCS MARIACCS Buna ziua, Solicit ajutor .Firma pe care o reprezint a participat la o licitatie publica.In urma deschiderii ofertelor ni s-a transmis doar un proces verbal ... (vezi toată discuția)
Termene comunicare decizii donigao donigao Buna seara M-am confruntat azi cu o pb care mi-a stricat toata ziua.... Am participat in luna decembrie la o procedura de cerere de oferte cu faza finala ... (vezi toată discuția)
Contestatie netransmisa la ac de catre contestator zinates zinates Ce trebuie sa faca AC in cazul in care e instiintata de catre cnsc ca s-a depus contestatie de catre unul din ofertantii necastigatori. Contestatia s-a depus ... (vezi toată discuția)