avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cumpărare auto, inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cumpărare auto, inmatriculare

buna ziua am o intrebare un prieten a cumparat o masina de la o pers. care in talon nu este propietar la încheierea tranzacției pers intermediară ia dat talonul cartea masini asigurarea si contract înstrăinare dobîndite stampilat(model 20016 itl054)intre intermediar si propietar si un contract înstrăinare dobândite stampilat intre intermediar si prietenul meu cu aceste acte poate sa o trec a pe numele lui?

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de ... (vezi toată discuția)
Inmatricare auto SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto sh prin intermediar RolandSachelarescu RolandSachelarescu Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: Vreau sa cumpar o masina. Baiatul de la care cumpar masina a cumparat-o si el la randul lui de la ... (vezi toată discuția)