avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto

buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de înstrăinare dobândite intre x si y stampilat la primăria de care apartine y plus actele masini contractul instainare dobândit e este modelul 2016 ITL-054 urmând ca x sau mai dea acelasi contract încheiat intre x si prietenul meu intrebare este daca se poate înmatriculat masina pe numele prietenului meu in baza acestor 2 acte (acest contract tine loc si de fiscal si fisa de inmatriculare)?

Alte discuții în legătură

Inmatricare auto SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de ... (vezi toată discuția)
Cumpărare auto, inmatriculare SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am o intrebare un prieten a cumparat o masina de la o pers. care in talon nu este propietar la încheierea tranzacției pers intermediară ia dat ... (vezi toată discuția)
Nu pot inmatricula un autoturism daca am datorii la taxe si impozite? BogdanSM BogdanSM Buna ziua, Adresez aceasta intrebare pentru mama mea care a cumparat recent un autoturism prin contract de instrainare-dobandire model 2016 ITL 054. In ... (vezi toată discuția)