avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1022 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatricare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatricare auto

buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de înstrăinare dobândite intre x si y stampilat la primăria de care apartine y plus actele masini contractul instainare dobândit e este modelul 2016 ITL-054 urmând ca x sau mai dea acelasi contract încheiat intre x si prietenul meu intrebare este daca se poate înmatriculat masina pe numele prietenului meu in baza acestor 2 acte (acest contract tine loc si de fiscal si fisa de inmatriculare)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:56, 5 Mai 2017
Procedura legala pentru inmatriculare prevede obligativitatea ca vanzatorul la incheierea formalitatilor de tranzactionare bun mobil sa depuna certificat fiscal si fisa de radiere auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de ... (vezi toată discuția)
Vânzare - cumparare auto mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumpărat o mașină în luna octombrie 2017, dar certificatul fiscal l-am primit in 4 ianuarie 2018 . Intrebarea mea este : Primesc amenda ,daca ma duc sa ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto Vladynitu Vladynitu Buna seara,am cumparat și eu o mașina de la un vecin ,Vecinul a cumpărat o de la proprietar pe 15.12.2014 Vecinul o are la financiar doar ca el nu a ... (vezi toată discuția)