avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatricare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatricare auto

buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de înstrăinare dobândite intre x si y stampilat la primăria de care apartine y plus actele masini contractul instainare dobândit e este modelul 2016 ITL-054 urmând ca x sau mai dea acelasi contract încheiat intre x si prietenul meu intrebare este daca se poate înmatriculat masina pe numele prietenului meu in baza acestor 2 acte (acest contract tine loc si de fiscal si fisa de inmatriculare)?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:56, 5 Mai 2017
Procedura legala pentru inmatriculare prevede obligativitatea ca vanzatorul la incheierea formalitatilor de tranzactionare bun mobil sa depuna certificat fiscal si fisa de radiere auto

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto SDENYS23 SDENYS23 buna ziua am si eu o intrebare am un prieten care a cumparat o masina de la x dar in talon propietar este y. x ia dat prietenului meu contractul de ... (vezi toată discuția)
Vânzare - cumparare auto mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumpărat o mașină în luna octombrie 2017, dar certificatul fiscal l-am primit in 4 ianuarie 2018 . Intrebarea mea este : Primesc amenda ,daca ma duc sa ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto Vladynitu Vladynitu Buna seara,am cumparat și eu o mașina de la un vecin ,Vecinul a cumpărat o de la proprietar pe 15.12.2014 Vecinul o are la financiar doar ca el nu a ... (vezi toată discuția)