As dori sa stiu unde pot face sesizare impotriva martorilor mincinosi dintr-un proces civil,sau pot deschide actiune in Instanta pentru calomnie,deoarece mi-au adus prejudicii materiale si morale grave.
Da, teoretic se poate, practic este mai greu pentru ca trebuie sa probati prejudiciul moral, drepturile incalcate, atingerea adusa persoanei, onoarei, demnitatii dvs, etc. Insa, prima data trebuie sa va hotarati ce doriti, ba marturie mincinoasa, ba calomnie, este complicat.
De aceea intreb,pentru ca trebuie sa fac ceva.Da,prejudicii au adus,atat materiale cat si morale.De dovedit se poate dovedi scriptic ca mint..Cu riscul de a ma repeta,am depus dovezi scrise,ca nu pot fi audiati in calitate de martori,dar nu s-a luat in calcul,ceea ce a dus la prejudicii enorme.Ce fac?
Aveti doua variante, care nu se exclud neaparat una pe cealalta, si anume plangere la organul competent asupra faptei ce vizeaza marturia mincinoasa si cea de-a doua, exercitarea caii de atac in instanta civila in cazul in care mai sunteti in termen. Dvs. apreciati daca aveti sanse.
Calomnie
ovidiu1970
Buna ziua,
Un angajat al societatii care administreaza cladirea de birouri unde lucrez, a redactat un proces verbal de constatare in baza caruia societatea ... (vezi toată discuția)