avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Dividente
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Dividente

Buna ziua, detin actiuni la soc. EDF-ESA S.A(ESSA)otopeni-echipamente si servicii aeroportuare si din anul 2002 nu am primit nici un divident si nici nu reusesc sa aflu date depsre ea. Cred ca a declarat falimentul, am incercat la depozitarul central insa nu e cotatata la bursa.Nu stiu ce se mai poate face.Ce ma sfatuiti? multumesc.
Cel mai recent răspuns: ladyana , utilizator 14:09, 4 Mai 2017
Pe ONRC aceasta societate apare ca radiata:

EDF - ESA (EASTERN DUTY FREE-ECHIPAMENTE SI SERVICII AEROPORTUARE) SA
J23/1002/2002
6543960

Ilfov
Otopeni

- radiată

deci nu mai am nici o sansa sa obtin dividente..asta e!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuzul autoritatilor competente de a-mi elibera adeverinta de vechime in munca. in perioada 1995 -1997 am fost incadrat in munca la s.c. edf ... inustroe inustroe In perioada 1995 -1997 am fost incadrat in munca la S.C. EDF Asro S.R.L. in incinta Aeroportului Otopeni, cu asociati EDF, Compania TAROM si Aeroportul ... (vezi toată discuția)
Noua grila de impozitare se aplica si pfa si intreprinderilor individuale? bendis26 bendis26 buna ziua, nu imi este clar: PFA si intreprinderile individuale intra sub incidenta ordonantei sau platesc impozit pe profit ca si pana acum? (vezi toată discuția)
Grupa a ii de munca nu e recunoscuta la dosar de pensionare dana rod dana rod Buna ziua. Tatal meu tocmai a finalizat dosarul de pensionare si nu i s-a luat in calcul gr a II a de munca pt 20 de ani de vechime ca strungar. in total are ... (vezi toată discuția)