MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

Iuliana Cermak 
	    	Avocat

Iuliana Cermak 
	    	Avocat	    

Iuliana Cermak, Avocat
  Iuliana Cermak, Avocat 	
			~ final discuție ~
 ContSters139941	                   

am facut o imputernicire pentru administrare unei persoane fizice.intrebarea este:cum pot sa anulez acea imputernicire?este nevoie de amandoua persoanele pt a ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters139941	                   

am facut o imputernicire pentru administrare unei persoane fizice.intrebarea este:cum pot sa anulez acea imputernicire?este nevoie de amandoua persoanele pt a ... (vezi toată discuția)

vlad nicolae	                   

Vă rog să mă sprijiniţi în următoarea situaţie:
O cunoştinţă a mea a cumpărat o locuinţă de serviciu în baza Legii 61/90 şi a Legii 85/92, în ... (vezi toată discuția)
	                    vlad nicolae	                   

Vă rog să mă sprijiniţi în următoarea situaţie:
O cunoştinţă a mea a cumpărat o locuinţă de serviciu în baza Legii 61/90 şi a Legii 85/92, în ... (vezi toată discuția)

utiliyator	                   

aM FACUT UNEI persoane o procura generala de conservare si administrare a patrimoniului pe data de 24 februarie 2004 in cuprinsul careia scrie ca ea inceteaza ... (vezi toată discuția)
	                    utiliyator	                   

aM FACUT UNEI persoane o procura generala de conservare si administrare a patrimoniului pe data de 24 februarie 2004 in cuprinsul careia scrie ca ea inceteaza ... (vezi toată discuția)