ContSters97658 
	    	Utilizator

ContSters97658 
	    	Utilizator	    

Costinel Burca 
	    	Contabil

Costinel Burca 
	    	Contabil	    

buna ziua!
prietenul dvs cu buletinul in mana merge la acelasi birou notarial unde solicita copii din arhiva dupa procura, testament etc... ce alte acte a mai incheita dansul la acel birou.
poate face si acolo declaratii de revocare a testamentului si a procurii.
daca notarul refuza sa ii dea copii de pe acte se poate adresa cu o sesizare in scris facuta catre Camera Notarilor.
 Kyandra 
	    	Moderator

Kyandra 
	    	Moderator	    

vlad nicolae 
	    	Moderator

vlad nicolae 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 VILCU MUCADER	                   

CU TREBUIE SA PROCEDEZ CA SA POT SA ANULEZ UN ACT DE IMPUTERNICIRE CARE L-AM FACUT PENTRU VANZAREA MASINII? (vezi toată discuția)
	                    VILCU MUCADER	                   

CU TREBUIE SA PROCEDEZ CA SA POT SA ANULEZ UN ACT DE IMPUTERNICIRE CARE L-AM FACUT PENTRU VANZAREA MASINII? (vezi toată discuția)

ContSters180853	                   

am  facut o imputernicire in bistrita ,eu m am mutat in alt oras ,iar acum as vrea sa o stric, sa o anulez . biroul notarial la care am facut o ar putea sa ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters180853	                   

am  facut o imputernicire in bistrita ,eu m am mutat in alt oras ,iar acum as vrea sa o stric, sa o anulez . biroul notarial la care am facut o ar putea sa ... (vezi toată discuția)

ContSters139941	                   

am facut o imputernicire pentru administrare unei persoane fizice.intrebarea este:cum pot sa anulez acea imputernicire?este nevoie de amandoua persoanele pt a ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters139941	                   

am facut o imputernicire pentru administrare unei persoane fizice.intrebarea este:cum pot sa anulez acea imputernicire?este nevoie de amandoua persoanele pt a ... (vezi toată discuția)