avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ultraj si uz de fals!?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ultraj si uz de fals!?

Buna ziua. ..Am cumpărat o mașină neînmatriculata ...Nu am reușit sa fac un contract pt ca respectivul plecase din țară. ..După un timp Am vândut mașina. ...iar acum după un an jumătate. ...Persoana la care i-am vândut masina îmi spune ca are masina sechestrata...Din cauza nr roșii cu care i-am vandut-o eu..Mi s-a spus ca voi fi acuzat de ultraj și uz de fals.... :(...Ce este de făcut. ..? Nu mai știu nimic de persoana de la care am luat masina. ..Mulțumesc și vreau sa știu la ce pedeapsa sa mă aștept. .Sau ce pot face în cazul acesta. .. ( nu am mai avut dosar penal )@
Cel mai recent răspuns: Ale21scumpica , utilizator 03:16, 6 Mai 2017
Uz de fals, cum aţi vândut maşina fără să aveţi documente pe ea?
Povestea dvs. cred şi consider că e mult mai lungă ... şi fără detalii doar cu sfaturi vă putem ajuta...
Vă recomand să vă angajaţi un avocat.
Ultrajul reprezinta cu totul altceva. Uz de fals...iarasi nu vad cum e posibil. Persoana care a facut aceste mentiuni ori a vrut sa va sperie, ori nu stie ce vorbeste. Daca veti fi chemat la politie va recomand sa explicati cum ati dobandit masina. Eventual sa dati si datele de contact ale vanzatorului. Nu cred ca veti avea probleme.
Company Advising a scris:
Uz de fals...iarasi nu vad cum e posibil.

De ce va mira? De exemplu, a folosit un inscris sub semnatura privata intocmit anterior, in speta contractul de vanzare, cunoscand ca este falsificat. Simplu. Nu de putine ori se practica falsificarea unor astfel de inscrisuri si utilizarea lor pe piata masinilor second hand. Nu-i asa?

In aceste conditii, persoana pagubita, ultimul cumparator, poate chiar stie ce vorbeste.
Nu inteleg de unde provine ultrajul, poate detaliati.
Mulțumesc frumos pentru sfaturi. ..voi lua legătura cu un avocat pt detalii!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultraj si uz de fals ? Ale21scumpica Ale21scumpica Buna ziua. ..Am cumpărat o mașină neînmatriculata ...Nu am reușit sa fac un contract pt ca respectivul plecase din țară. ..După un timp Am vândut ... (vezi toată discuția)
Fals sau abuz de incredere? adrian288 adrian288 am cumparat un autoturism second-hand in luna iulie a anului trecut.nu am apucat sa-l inmatriculez ci doar sa-l inregistrez la administratia financiara.l-am ... (vezi toată discuția)
Eludare tva lorej lorej Am cumparat recent o masina second hand iar la inmatriculare ne-au fost retinute actele masinii si a fost suspendata inmatricularea pe baza unei dispozitii din ... (vezi toată discuția)