avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... legalitate HCL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

legalitate HCL

Este legala un HCL prin care se impune o taxa pentru lucrari de spargere trotuare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:53, 6 Mai 2017
Cod fiscal
art. 486 - Alte taxe locale
(1) Consiliile locale, Consiliul General al Municipiului București sau consiliile județene, după caz, pot institui taxe pentru utilizarea temporară a locurilor publice și pentru vizitarea muzeelor, caselor memoriale, monumentelor istorice de arhitectură și arheologice și altele asemenea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit loc parcare urmas de veteran AdrianaBada AdrianaBada Buna ziua, Urmasii de veterani de razboi trebuie sa plateasca taxa pentru locul de parcare de la primarie? Pana in 2016 nu se platea aceasta taxa de catre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin o proprietate in loc. dorobanti, jud. arad, vrand ... attila24nagy attila24nagy Buna ziua.Detin o proprietate in loc.Dorobanti,jud.Arad,vrand sa platesc impozitul vad ca pe desfasurator pe langa \"impozit pe constructii persoane fizice-18 ... (vezi toată discuția)
Natura juridica a veniturilor rezultate dintr-un contract de asociere eagle_free eagle_free Buna ziua! Ce parere aveti despre un contract de asociere incheiat intre o institutie publica si un privat? Considerati ca [u][b]veniturile[/b][/u] ... (vezi toată discuția)