avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensia privata pilonul II
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia privata pilonul II

Am urmatoarea intrebare. Daca o persoana care a iesit la pensie de limita de varsta din sistemul public, cu reducerea varstei datorate grupei de munca (53 de ani) poate sa isi retraga acum fondurile acumulate la pilonul II de pensie, sau trebuie sa astepte pana la implinirea varstei standard de pensionare (65 de ani).
Cel mai recent răspuns: marimar09 , utilizator 12:56, 14 Mai 2017
Nu cunoaste nimeni subiectul la intrebare, sau am postat gresit?
Astept un raspuns. Multumesc.
Dupa ce primiti decizia de pensionare puteti merge sau suna pentru a discuta pasi ce trebuie urmati pentru a intra in posesia banilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragere pilon 2 la 60 ani ingbv ingbv Va rog sa-mi comunicati daca pot sa retrag valoarea fondului de pensii pilon 2 dupa pensionarea anticipata la 60 ani, sau trebuie sa astept pana la implinirea ... (vezi toată discuția)
Pensionare gabitza1007 gabitza1007 tatal meu are varsta de 59 de ani impliniti.are vechime in munca din anul 1969 si pana in prezent, in momentul de fata lucrand cu contract de munca.de pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, vreau sa intreb daca o persoana(barbat) care iese ... elftsaftica elftsaftica Buna ziua, Vreau sa intreb daca o persoana(barbat) care iese la pensie pentru limita de varsta cu reducerea varstei standard de pensionare(reducerea varstei ... (vezi toată discuția)