avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Procura ptr buletin romanesc in Franta
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Procura ptr buletin romanesc in Franta

Este nevoie de actul de casa ptr procura speciala ptr obtinerea buletinului care a expirat ,facuta la Consulat in Franta ? Mentionez ca nu am schimbat nici numele nici domiciliul de la ultimele buletin .Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 19:39, 8 Mai 2017
Da, este nevoie, pentru a face dovada adresei dvs. de domiciliu. De altfel originalul contractului impreuna cu restul actelor(buletinul expirat, cartea de alegator, certif.de nastere, dupa caz de casatorie, divort, deces sot, copii cu varsta pana in 14 ani) si procura le veti trimite împuternicitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare act identitate in germania Tataroiu Mihai Tataroiu Mihai Pot schimba buletinul in germania si ce acte im-i. trebuie (vezi toată discuția)
Schimbare buletin cddamian cddamian Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu Laryssa88 Laryssa88 Buna ziua domnule avocat am si eu o întrebare. Situația mea este mai complicata. Eu locuiesc in Italia si in Iunie imi expira cartea de identitate. Stiu ... (vezi toată discuția)