avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum recuperez banii de la agenția de turism
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum recuperez banii de la agenția de turism

Bună seara! În luna ianuarie am cumpărat 3 bilete de avion de la agenția de turism Bravofly. După aproximativ 1luna am primit mesaj pe email ca sa anulat zborul și nu au o alta alternativa pentru mine decât sa im8 dea banii înapoi sau un voucher cu valabilitate de un an. Am optat pt prima varianta de a primii banii înapoi dar de atunci ii sun săptămânal și le dau se mesaje pe email și singurul răspuns pe care îl primesc este ca dosarul este la comisia de evaluare. Ce pot face în cazul acesta? Unde ma pot adresa pt ca nu am reprezentanta în România și de cate ori iau legătura cu ei nu îmi răspunde decât un agent call centre!!!
Cel mai recent răspuns: Adrianaistoc , utilizator 19:45, 10 Mai 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)
Legal cine are obligatia sa ma despagubeasca oroian-rodica oroian-rodica Cumpar bilet de avion de la o agentie de turism.. Compania cu care ar fi trebuit sa zbor da faliment. Zborul se anuleaza. LEGAL cine are obligatia sa ma ... (vezi toată discuția)
Drepturile calatorului cu avionul sorinflorentin sorinflorentin Buna seara, Am o intrebare referitoare la un bilet de zbor deja achiatat. Din cauza conditiilor meteorologice respectiv ninsoare abundenta trenurile nu ... (vezi toată discuția)