avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am achizitionat iarna aceasta bilete de avion printr-o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am achizitionat iarna aceasta bilete de avion printr-o agentie ...

Am achizitionat iarna aceasta bilete de avion printr-o agentie de turism pentru perioada august-septembrie. Momentan insa, tara de destinatie nu permite intrarea vizitatorilor, pe termen nedeterminat.
In aceste conditii, in mod evident nu putem pleca nicaieri. Agentia de turism mi-a transmis ca, atata timp cat compania aeriana nu anuleaza zborul, nu se poate face nimic deoarece biletele sunt ne-returnabile si mi-a propus sa mai asteptam pana cu cateva zile inainte de data de plecare pentru a vedea daca se anuleaza.
Ce as vrea eu sa stiu este, inainte sa fac alta miscare, daca din punct de vedere legal as avea ce sa fac ca sa nu pierd suma de bani destul de considerabila pe care am platit-o. Nu doresc neaparat returnarea,
un voucher sau reprogramarea zborului ar fi foarte bine-venite.
Mentionez ca de la agentie am primit doar biletele electronice si chitantele, nu am nici un contract.
Sa sun la ANPC, sa contactez un avocat? Care ar fi pasii de urmat?
Multumesc si imi cer scuze daca e un subiect despre care s-a mai postat, nu am gasit multe discutii pe subiect.
Cel mai recent răspuns: georgehari , utilizator 19:18, 13 August 2020
Mai găsiți aici niște răspunsuri: www.avocatnet.ro/articol_555...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare contravaloare bilete avion agentie turism Emanuel.cohal Emanuel.cohal Inainte de pandemie am achizitionat prin intermediul unei agentii de turism bilete de avion la o companie aeriana. A venit pandemia si zborurile respective au ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor tiberiu.bastic@gmail.com tiberiu.bastic@gmail.com Buna ziua, la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion de la o agentie de turism.. Am primit pe email factura si dovada platiide la ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez avansul dat pentru o excursie in italia? Elena Tescaru Elena Tescaru Impreuna cu fratele meu am dat avansul pentru o excursie in Italia, Roma si Florenta 8 zile. Agentia ne-a anuntat ca zborul spre Roma cu Blue air a fost anulat ... (vezi toată discuția)