avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Amaliaenescu
                      Utilizator

Amaliaenescu
                      Utilizator                    

mihaipopovici	                   

Buna ziua. Intentionez sa infiintez o firma SRL-D pentru accesarea de fonduri europene prin programul start-up nation si dupa cum stiti pentru acest program ... (vezi toată discuția)
	                    mihaipopovici	                   

Buna ziua. Intentionez sa infiintez o firma SRL-D pentru accesarea de fonduri europene prin programul start-up nation si dupa cum stiti pentru acest program ... (vezi toată discuția)

Eliza11	                   

Buna ziua,
Am fost aplicat la Start-up Nation 2017 si am fost acceptati pentru finantarea proiectului. Dorim crearea mai multor locuri de munca dintre care ... (vezi toată discuția)
	                    Eliza11	                   

Buna ziua,
Am fost aplicat la Start-up Nation 2017 si am fost acceptati pentru finantarea proiectului. Dorim crearea mai multor locuri de munca dintre care ... (vezi toată discuția)

tudorolimpia	                   

Buna ziua eu am deschis o firma srl cu cod CAEN 1392 si doresc sa iau fonduri nerambursabile  (vezi toată discuția)
	                    tudorolimpia	                   

Buna ziua eu am deschis o firma srl cu cod CAEN 1392 si doresc sa iau fonduri nerambursabile  (vezi toată discuția)