avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Subventii someri SRL-D
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Subventii someri SRL-D

Buna ziua. Intentionez sa infiintez o firma SRL-D pentru accesarea de fonduri europene prin programul start-up nation si dupa cum stiti pentru acest program trebuie sa angajezi minim 2 persoane, iar angajarea persoanelor din medii defavorizate, proaspat absolventi sau someri prezinta un avantaj.

Acum, din informatiile pe care le am, am inteles ca daca angajezi persoane din aceste categorii poti primi acea subventie pentru angajat, dar problema este ca nu stiu daca se aplica si pentru firmele tip SRL-D care aplica pentru proiectele start-up. Pe langa asta, una din persoanele pe care as dori sa le angajez lucreaza deja la o firma dar se afla un ultimele luni de contract si va fi bagata in somaj. Exista o durata de asteptare pentru a angaja persoana respectiva ca sa pot beneficia de subventii?

Multumesc. O zi buna!
Ultima modificare: Joi, 24 Ianuarie 2019
mihaipopovici, utilizator

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nerambursabile tudorolimpia tudorolimpia Buna ziua eu am deschis o firma srl cu cod CAEN 1392 si doresc sa iau fonduri nerambursabile (vezi toată discuția)
Organigrama unui startup Medeea1989 Medeea1989 Buna seara, Mi-as dori sa aflu raspunsul la o intrebare si anume: Din punct de vedere juridic, ce functie trebuie sa ocupe in organigrama o persoana care isi ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)