avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Incadrarea accesoriilor pentru sala fitness in ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Incadrarea accesoriilor pentru sala fitness in categoria mijloacelor fixe.

Buna ziua. Am urmatoarea intrebare: accesoriile pentru fitness, respectiv bare, discuri, gantere, stepere, etc. pot fi incadrate in categoria 2.1.2.5.4. Alte masini, utilaje si instalatii neregasite în cadrul clasei 2.1.25. sau din aceasta categorie fac parte doar aparatele, iar accesoriile le incadram la obiecte de inventar, nu la partea de echipamente?

Alte discuții în legătură

Medic de familie- cheltuieli deductibile (cum?) m2008 m2008 Sunt medic de familie (profesie liberala) si am un cabinet medical individual. Imi conduc contabilitatea (in partida simpla) singura! Am cateva probleme: 1. ... (vezi toată discuția)
Clasificare mijloc fix tatiana1 tatiana1 Am achizitionat un sonar necesar masuratorilor batimetrice si caut de o ora in catalogul privind clasificarea si duratele normale de functionare a mijloacelor ... (vezi toată discuția)
Inregistrare transpaleta manuala hidraulica mari.a mari.a Buna seara, Spuneti-mi va rog daca gresesc, am considerat ca transpaleta manuala hidraulica este un utilaj, o pot inregistra in contul 2131 \"echipamente ... (vezi toată discuția)