avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Radiere mașină fier vechi
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Radiere mașină fier vechi

Cum pot sa scot de la impozit o mașină care a fost dată la fier vechi in 2006 ,dar care din neglijenta și neștiință nu a fost radiată? Mentionez că la data respectivă impozitul aferent mașinii era achitat la zi.Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Scoatere autovehicul de la impozit Toader29 Toader29 Este posibil sa scot un autovehicul de la impozit de la primariea fara sa radiez masina de la politie din circulatie mentionez ca am adeverinta ca masina a ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuie sa scoat masina de la impozit sau sa o radiez dani3ls dani3ls salut acum ceva timp am cumparat o masina am facut contract de vanzare cumparare cu proprietaru eu am fost si am declarato la impozit dar nu am trecuto pe ... (vezi toată discuția)
Noua taxa de mediu Georgica112 Georgica112 Bună ziua. Din câte am citit pe internet noua taxa de mediu se va plăti anual ca un fel de impozit. Dar întrebarea mea este: Va plăti toată lumea aceasta ... (vezi toată discuția)